Féléves terv leadása december 8.


A LAKO2 CSALÁDI HÁZ egyéni feladatot a tanszéken személyesen 

december 8.-án  12.00 h-ig kell leadni.

A tervek pótbeadásának határideje,

december 15.én  12.00 h .

A pótleadás után külön eljárási díjat kell fizetni*


A tervlapokat egy névvel,dátummal,LAKO2 felirattal és tankör megnevezésével ellátott MAPPÁBA helyezzétek el.Minden lapon a neveteket, NEPTUN kódot,dátumot,tankör számát tüntessétek fel!
A mappa tartalmazza a VÁZLATTERVET is!

VÉGLEGES beadandó munkarészek:

-             a koncepció és a tervezési folyamat bemutatása – folyamatábra, alaprajz és szintek térbeli felépítésének szemléltetése, referencia és hivatkozások feltüntetése. Az építészeti koncepció szöveges megfogalmazása min. 5 mondatban.   

-             helyszínrajz a szomszédos épületekkel, utakkal támfalak és lépcsők
              ábrázolásával: m=1:500

     (tetőfelülnézet, telekhasználat, magassági és telepítést mutató kóták,             fakiültetés, zöldfelület, járdák, belső utak)

-             összes szint alaprajza, alapkótákkal és helyiségjelöléssel: m=1:100

(terepcsatlakozással, bútorozva, szintkótákkal)   

-             jellemző szintvonalra merőleges metszet: m=1:100

(terepcsatlakozással, szintkótákkal és padló-födém rétegrenddel)             

-             összes homlokzat: m=1:100

(telekhatáron belüli környezettel)            

-             építészeti koncepció bemutatása külön tervlapon

(magyarázó ábrákkal, szöveggel, hivatkozásokkal)

-             tömegmakett: m=1:200*

(terepalakítással)

-             min. 1 db jellemző távlati kép: m=1:200

-             a beépítési mutatók, szintenkénti és összegzett alapterületi kimutatás, felhasznált építőanyagok, burkolatok, fedések jelölése

-             a  feldolgozás  történhet szabadkézi grafikával, kollázzsal, képmódosító eljárás alkalmazásával, és digitálisan is (pl. SketchUp, ArchiCad, AutoCad, stb.


*A makettet egységesen világos sörkartonból, vagy mikrohullám kartonból rétegvonalakkal modellezett tereppel és szabadon választott anyagból (papír, fém, gipsz, műanyag) formált épülettömeggel kell kialakítani. A teljes telket bemutató makett léptéke m=1:200.
Vincze László dla tantárgyfelelős 



*
A késedelmes feladatleadásért (VÁLTOZÁS!) 2500 Ft összegű különeljárási díj fizetendő. A különeljárási díjat a tanszék adatszolgáltatása alapján a Dékáni Hivatal írja ki. A kirovandó különeljárási díjról már előre tájékozódhat, mivel a tanszékek feladatként rögzítik, ami a Neptun hallgatói web Tárgyak/Feladatok felületén látható az aktuális félévnél. A feladat valamennyi tantárgynál Késés miatt kiírandó különeljárási díjak száma néven látható. Különeljárási díj kirovására viszont csak akkor kerül sor, ha a tanszék a feladathoz eredményt rögzít, vagyis az eredmény oszlop kitöltötté válik. Amilyen szám az eredmény oszlopban rögzítésre kerül, annyiszor 2500 Ft különeljárási díj lesz fizetendő. A befizetési határidő a kirovást követő 15 nap. Amennyiben a tanszék által rögzített eredménnyel nem ért egyet, reklamációjával a különeljárási díj Neptunban való kiírását megelőzően a tanszékhez fordulhat. A Neptunban történő díjkiírást követően a kiírt tétel ellen a kiírást követő 15 napon belül a 007 Felszólalás fizetési kötelezettség kirovása ellen elektronikus kérvényen lesz lehetősége felszólalni. A kérvény a Pénzügyek/Befizetés felületen adható be az aktív státuszú tétel sorára állva és a + (Lehetőségek) közül a Kérvény leadása opciót kiválasztva.
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése